[Tutorial] Depistare AntiSS

In jos

[Tutorial] Depistare AntiSS

Mesaj Scris de SySty!.™ la data de Mier 17 Aug - 11:05

Salut, sper ca acest tutorial sa va clarifice destul de bine despre ce inseamna antiSS-ul. In prima parte o sa va explic ce este, ce face si cum functioneaza acest script, iar in a 2-a parte pe un exemplu practic o sa va explic cum va dati seama ca acel jucator foloseste antiSS.

AntiSS-ul este un script care contine wall. Jucatorul executa acest script in consola inainte de a intra pe server si apoi joaca linistit cu wall. Adminul se uita pe el, il banuieste de wall dar nu e sigur din demo si ca orice admin care se respecta face poze (executa amx_ss "nume" "nr.poze"). Plugin-ul de screenshot incepe sa faca poze, numai ca dupa prima poza acel script antiSS depisteaza comanda amx_ss, intervine si opreste procesul de pozare dupa care dezactiveaza wall-ul apoi face o poza suplimentara si la urma da drumul la procesul de pozare initial. Ca sa intelegeti mai bine o sa va dau un exemplu simplu si o sa va explic cronologic etapele :

Pasul1. Adminul da comanda amx_ss jucatorului mihay...de exemplu pe harta fy_snow3 (amx_ss "mihay" "3").
Pasul2. Plugin-ul screenshot face prima poza jucatorului mihay, poza in care se vede ca are wall (jucatorii se vad in pereti).
Pasul3. Scriptul antiSS depisteaza procesul de pozare si il opreste (pana aici din 3 poze s-a facut doar una cea de la Pasul2, deci ar mai fi de facut inca 2 poze de catre plugin-ul screenshot).
Pasul4. Scriptul antiSS dezactiveaza wall-ul.
Pasul5. Scriptul antiSS executa o poza.
Pasul6. Scriptul antiSS lasa plugin-ul screenshot sa execute restul de 2 poze.

IMPORTANT : pasul3, pasul4 si pasul5 au loc in mai putin de o secunda, veti vedea mai jos cum aproape 2 poze sunt identice.

Acum jucatorului mihay ii va aparea in folderul cstrike 4 poze in loc de 3 cate erau normal sa apara, una facuta de scriptul antiSS si 3 facute de plugin-ul screenshot dupa cum urmeaza :

Daca jucatorul mihay nu juca cu antiSS, apareau doar 3 poze facute de plugin-ul screenshot fy_snow30000, fy_snow30001, fy_snow30002, dar cu antiSS lui ii apar 4 fy_snow30000, fy_snow30001, fy_snow30002, fy_snow320003. Din aceste 4 poze "murdara" este doar una (prima fy_snow30000). El va da doar ultimele 3 poze care sunt curate exact si cat trebuiau sa fie ca si numar, numai ca vor aparea in coada cu 0001, 0002, 0003 in loc de cum era normal 0000, 0001, 0002. Un simplu rename la cele 3 poze curate si schimba coada si s-a rezolvat problema, da pozele, e curat. Numai ca un admin cu experienta vede anumite discrepante in acele 3 poze.
Mai departe o sa va explic cum va dati seama ca jucatorul mihay foloseste antiSS. Dupa cum stiti orice plugin de counter strike are la baza niste reguli, iar orice program ce intervine din exterior in procesul de pozare a plugin-ul screenshot face sa apara discrepante vizibile in poza. Pe net sunt tot felul de explicatii si tutoriale de depistare a antiSS-ului in poze, si o sa le prezint pe variante ce am gasit eu :
Varianta1. In pozele cu antiSS apar maxim 3 linii in chat pe cand normal pot aparea si 5, VARIANTA TOTAL GRESITA, depinde de cati jucatori sunt pe server si cat de incarcat este chat-ul. Ca exemplu puteti vedea Poza2 (fy_snow30001), are 5 linii de chat si e poza facuta de antiSS.
Varianta2. Daca pozele sunt curate in prima poza nu trebuie sa apara faptul ca jucatorului i s-a facut poza ( e vorba de acea linie care apare in chat, confirmare ca i s-a facut poza "[amx_ss] S-a facut poza jucatorului "x" de catre admin "y" (data ora)" ), apoi in poza 2 trebuie sa apara o linie in chat (confirmarea de la prima poza, adica faptul ca i s-a facut prima poza), iar in poza 3 doua linii de chat ( confirmarile de la prima poza si de la a 2-a poza, de la a 3-a poza nu apare ca nu se fac 4 poze, se fac doar 3). Gresit, depinde de varianta de cs folosita, mai jos veti vedea 2 seturi de poze in care jucatorii sunt curati dar nu se mentine si regula variantei2 :IMPORTANT DE RETINUT :
1. Daca un jucator foloseste licenta steam atunci obligatoriu pe prima poza nu trebuie sa apara nicio confirmare precum ca i s-a facut poze, daca cumva apare acest lucru inseamna ca un script din exterior a intervenit in procesul de pozare si a dat peste cap plug-in-ul amx_ss.
2. Daca unui jucator care nu are licenta steam ii apare in chat pe prima poza confirmare precum ca i s-a facut poza atunci acest jucator este SUSPECT dar nu putem spune cu siguranta ca foloseste anti-SS. La jucatorii non-steam se poate intampla ca pe prima poza sa apara sau nu confirmare, cu toate ca acestia sunt curati. Daca intalniti un jucator non-steam cu confirmare pe prima poza este bine sa va uitati atent la restul de poze, sa le analizati sa nu fie dublate, sa le verificati pe site-ul de mai jos sa vedeti daca au fost sau nu modificate.
avatar
SySty!.™
Technician

Reputation : 4
Posts : 233
Puncte : 539

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum