Jump to content

Welcome to RpgWars România
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!Foto

[GameMode] Car's Art
  No replies to this topic

  #1
  OfflinePrime

  Premium
  Member Title : WwW.RpgWars.Ml
  Posts : 230
  warning points : 0 puncte de avertizare
  Puncte : 528
  Salut ! Astazi m-am lasat definitiv din a mai lucra la un gamemode si cu aceasta ocazia am sa imi dezvalui cea mai mare lucrare a mea de cand scriptez. Un gamemode complex si foarte bine aranjat si gandit. Desigur, am mai luat o idee de la unii colegi, m-au si ajutat intre timp si invers.

  Serverul este unul RPG (modificat,rescris,adaugat de mine toate sistemele,modificarile) si deasemenea are un aspect foarte frumos si in plus este in ENGLEZA (mai la moda).

  Factiuni

  Civilian
  Police Department
  FBI Agency
  National Guard
  Medic / Fireman Department
  La Cosa Nostra

  Yakuza
  Mayor
  Hitman Agency
  News Reporter
  Taxi Company
  FMA (For more adrenaline)
  Bloods Gang
  Crips Gang
  Surenos Gang
  Nortenos Gang


  Modificari / Adaugari (sunt multe si am sa vi le insir pe toate)

  -Primul si cel mai important lucru este ca procesorul de comenzi este alcatuit din ZCMD & SSCANF (amandoua combinate). Este cel mai rapid command procesor la ora actuala.
  -Pentru factiunea FMA exista Curse
  Comenzi disponibile: /loadrace /joinrace /quitrace /kickrace /racers
  Cursele le poti creea tu prin comanda /build. Un sistem realizat si terminat de mine, este unul impresionant, merita vazut !
  -Pentru Mafii / Gang-uri sunt create niste RIVALWAR-uri adica Yakuza cu La Cosa Nostra se vor bate pe niste teritorii, comanda pt a incepe un rivalwar este /rivalwar iar ca sa functioneze comanda trebuie sa fie cel putin 5 membrii online din fiecare factiune si in plus este un timp pus pt a nu face spam pe /rivalwar (sistem facut si realizat de mine in y_ini)
  -Pentru factiunea COP este facuta o comanda /siren prin care iti poti pune o sirena pe masina (era si firesc de la vine numele comenzii)
  -Pentru Medic / Fireman Department este facut si terminat un sistem de incendiere. La un interval de 30 de minute un incendiu va fi izbucnit intr-un loc din San Fierro. Un Pompier va fi nevoit sa se duca la locul unde incendiul este in desfasurare si va trebui sa il stinga. Stingerea incendiului se poate efectua folosind Firetrucker-ul (apasand pe CLICK in timp ce esti in masina si tintind spre incendiu). Deasemenea poti stinge focul cu Fire Extinguisher. (sistem conceput si realizat de mine, am testat tot si nu pare a fi niciun BUG)
  -Inca o noutate pt tot serverul este sistemul de licentiere care expira. La inceput cand te inregistrezi serverul iti va da automat o licente de condus valabil 7 zile. Dupa 7 zile vei fi nevoit sa iti cumperi din nou licenta. Apoi licenta va fi valabila 30 de zile. Suma pe care o dai pe licenta are la baza o formula, level-ul pe care il deti ori 5k (simplu).
  -Power User pe timp. Poti dona folosind comanda /charity o suma in valoare de 1 milion si in schimbul acesteia vei primii Power User valabil 30 de zile. Dupa ce expira vei fi nevoit sa iti cumperi alta.
  -Mysql adaugat doar la logs, lista cu admini online, ultima lor logare pe server, asa si la helper.

  Gamemode-ul este terminat si lucrat de mine totodata in jurul a 5 luni cu pauze de 1-2 saptamani. Sunt foarte multe modificari eu am incercat sa insir doar cele mai importante realizari ale mele. Ve-ti fi uimiti de ce o sa vedeti in GameMode.

  Download:

  Credits:  -Yoobogdan, pentru ajutorul pe care mi l-a oferit la anumite probleme.
                -Xanto, pentru ideile lui minunate, de la el m-am inspirat.

  Puteti face ce vreti cu acest server, eu m-am lasat definitiv pentru ca mi-am dat seama intr-un final ca imi pierd timpul degeaba. Poate intr-o zi cu soare o sa va dati si voi seama de acest lucru.
  RPGWARS COMMUNITY PROFESSIONAL Very Happy

  Vezi profilul utilizatorului


  In total sunt 0 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 0 Vizitatori

  Utilizatori ce navigheaza in acest forum: Nici unul   
  • creeaza un forum | © PunBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog